Η ΕΤΑΙΡΙΑ

  • Υπεύθυνος για την YourWay είναι ο Γιάννης Βρέττης. Με σπουδές στο University of London – Kings College London και στο Royal Holloway and Bedford New College με τίτλους σπουδών Bachelor of science: Computer Science & Master of Science: Information Security.

    Η YourWay ξεκίνησε το 1997 με αντικείμενο  τις εφαρμογές πληροφορικής και την παροχή υπηρεσιών internet. Σε συνεργασία με την εταιρία Compulink Network τον πρώτο ελληνικό εμπορικό πάροχο υπηρεσιών πρόσβασης στην Ελλάδα, ήταν η πρώτη εταιρία που πρόσφερε συνδέσεις στο διαδίκτυο στην Καλαμάτα – Μεσσηνία, έχοντας εξασφαλίσει άδεια εναλλακτικού πάροχου τηλεπικοινωνιών από την ΕΕΤΤ (εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών & ταχυδρομείων)
    Από το 2004 διακόπτει την συνεργασία με την Compulink και συνεχίζει αυτόνομα την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου εστιάζοντας στην κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων καθώς και στη διαφήμιση μέσο internet.
    Επίσης από το 2004 μέχρι και σήμερα ο Γιάννης Βρέττης είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας και από το 2009 υπεύθυνος για το web site του τμήματος της τοπικής αυτοδιοίκησης  του Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας.

ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα  ακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο της πληροφορικής η YourWay συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες πληροφορικής και διαδικτύου καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας από ένα απλό site μέχρι e-shops με εκατοντάδες προϊόντα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρηση σας.